Sunday, 26 May 2013

Kisah Hantu Di MRSM BPJ

                                          KISAH SERAM DI MRSM BPJ

Di MRSM Batu Pahat macam-macam hantu yang diciterkan oleh senior.Antara hantu tersebut adalah hantu:
1.pak guard,yg kononnye akan dtg bile budak tak tidur.Hantu ini dikatakan akan datang dan lalu ditingkap asrama bile kul 2pgi

2.Hantu mak cik karipap yg dikatakan menjual karipap pada waktu malam di asrama,dia dikatakan akn jual karipap di tingkap pada waktu malam.

3.Hantu tangki,hantu ini dikatakan akan melompat dari tangki dan akan naik semula dan akan lompat lagi sampai anda muntah atau pengsan.Hantu ini juga dikatakan mengandung ada pelajar yg mengatakan yg hantu ini adalah pontianak.

4.Hantu berantai,hantu ini kononnye akan dtg ketika pelajar sedang tidur,ia dikatakan akan membawa rantai yg ada di tangannya,dia akan berjalan dan rantainya akan menjejak lantai bilik dan menghasilkan bunyi yg menyeramkan sehingga pelajar akan terjaga dan pada mase itu pelajar akan........

Itulah antara hantu yg berada di asrama MRSM BPJ,ada pelajar yg memberikan nama kepada hantu-hantu ini antara name hantu yang diberikan:


1.hantu karipap-makcik karipap

2.Hantu pak guard-harry potter

3.Hantu tangki-gula2 kapas atau pontianak

4.Hantu Berantai-beragas

5.Penanggal-lolipop

6.hantu bungkus-gula2

Itu saje dari saya,sebenarnya xde apa yg nak ditakutkan sbb kemungkinan hantu ni x kacau kita cume nak tunjuk macho je dengan menunjukkan diriny.....

1 comment: